Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Al continuar navegant entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Acceptar

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - CAT

Els romans es van enamorar de la Costa Daurada perquè aquesta terra conté tots els ingredients per a viure i gaudir d’una experiència única: des de la costa fins a l’interior.

La Costa Daurada és un territori únic: amb un espectacular llegat arquitectònic. Disposa de les millors propostes per a gaudir de l’oci i té un ric patrimoni natural. Et proposem descobrir el Top 10 de la Costa Daurada, el millor preludi per a viure unes vacances úniques amb tota la família, perquè aquesta és una destinació ideal per a tots els membres de casa teva! Aquí hi trobaràs totes les destinacions de Turisme Familiar certificades.

 

 

El TOP 10 de la Costa Daurada

 

1.- La història ha deixat una petjada important al patrimoni monumental de la Costa Daurada. Des de la prehistòria: amb les pintures rupestres de Rojals o Cabacés, passant per el conjunt monumental de l’antiga Tàrraco, l’espectacularitat del monestir de Santa Maria de Poblet; els valors i la tradició bicentenària dels castellers, sense oblidar la dieta mediterrània els seus beneficis per al cos. Tots ells protegits amb la catalogació de Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

 

 

2.- Vuitanta quilòmetres de façana marítima ens regalen, a la Costa Daurada, més de seixanta platges adaptades a tots els públics: des de llargues extensions de sorra amb un fàcil accés a l’aigua del mediterrani, passant per els conjunts naturals on la vegetació té un especial protagonisme. De nord a sud, la Costa Daurada t’ofereix mil i una propostes.

 

 

3.- PortAventura World és sinònim d’un univers d’oci i diversió. Vine i ressegueix les àrees temàtiques del parc, on et podràs submergir en un món d’aventures que et deixaran sense alè. Des de la mítica Dragon Kahn, passant per les turbulentes aigües dels tobogans aquàtics de PortAventuraCaribe Aquatic Park o Ferrari Land. T’ho perdràs?

 

 

4.- La diversitat de la Costa Daurada ens regala un territori únic per a l’elaboració de vi. Una singularitat que es tradueix en set denominacions d’origen distintes. Ressegueix els camins del vi de la Costa Daurada i tasta els vins de la DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Catalunya i DO Cava.

 

 

5.- L’emperador Cèsar August es va refer d’una malaltia a Tarragona. La ciutat, coneguda pels romans per tenir una llum i una temperatura especial, t’espera amb un patrimoni espectacular: des de l’amfiteatre, passant per el circ, el Fòrum de la colònia o el pretori. Diuen que a Tarragona, que és Patrimoni de la Humanitat, les pedres parlen i, ben bé és així! Passeja per la Part Alta o segueix les empremtes dels romans, segur que podràs descobrir la història d’una ciutat espectacular!

 

 

6.- Durant l’edat mitjana a la Costa Daurada s’hi va promoure l’arribada dels monjos cistercencs, que van construir monestirs a Poblet, Santes Creus i també a Vallbona de les Monges, aquest darrer és un monestir femení emplaçat a la província de Lleida. Si visites la Ruta del Cister, podràs recórrer els antics dormitoris, veure les cuines o passejar pels claustres, mentre l’aigua de la font és l’únic soroll que s’escola entre els arcs d’un espai únic.

 

 

7.- La Costa Daurada ha estat sovintejada per artistes que l’han convertit en art. El Paisatge dels Genis t’ofereix la descoberta del Reus de Gaudí, amb els vint-i-nou edificis que integren la ruta modernista i també el Gaudí Centre. Amb la ruta podràs resseguir les notes musicals que Pau Casals va interpretar des de la casa de la platja de Sant Salvador a El Vendrell o visitar el Mont-roig del Camp que durant seixanta-cinc anys va captivar a Joan Miró.

 

 

8.- Vols que les teves siguin unes vacances actives? A la Costa Daurada hi trobaràs propostes per poder practicar esports nàutics, recórrer les muntanyes a peu, en bicicleta o a cavall. Si t’apassiona el golf et proposem camps on la pràctica de l’esport esdevé tota una experiència i també vies per a escalar les nostres muntanyes. I no t’oblidis la bicicleta perquè a la Costa Daurada hi trobaràs mil i una rutes per fer en bicicleta de muntanya o de carretera.

 

 

9.- Sabies que el verd té moltes tonalitats? A la Costa Daurada les hi trobaràs totes passejant, fent excursions o mil i un esports a espais naturals com el Parc Natural de la Serra del Montsant. A més de Paratges Naturals a situats tant a l’interior: com el de les muntanyes de Prades o l’albereda de Santes Creus, o a la costa com és el cas de la platja del Torn a l’Hospitalet de l’Infant i la Vall del Llors o la dels Muntanyans a Torredembarra i Creixell.

 

 

10.- L’horta, la mar i també la muntanya són escenaris ideals per a la producció d’ingredients de qualitat i amb un ADN propi. A la Costa Daurada, si t’agrada la cullera, t’atiparàs amb productes de qualitat cuinats segons el corpus de la cuina catalana però també seguint les propostes i receptes més innovadores. T’obre la gana?

 

 

La Costa Daurada és un territori únic on t’ho passaràs rebé amb tota la família. De fet, són moltes les destinacions que ofereixen equipaments adaptats per a tots els membres de la família. Vine i gaudiràs d’una experiència única.!

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA -ESP

Los romanos se enamoraron de la Costa Daurada porqué esta tierra contiene todos los ingredientes para vivir y disfrutar de una experiencia singular: des de la costa hasta el interior.

La Costa Daurada es un territorio único: con un espectacular legado arquitectónico. Dispone de las mejores propuestas para disfrutar del ocio y cuenta con un rico patrimonio natural. Te proponemos descubrir el TOP 10 de la Costa Daurada, el mejor preludio para vivir unas vacaciones únicas con toda la familia, porqué ¡esta es una destinación ideal para todos los componentes de tu casa! Aquí encontrarás todas las destinaciones de Turismo Familiar certificadas.

 

El TOP 10 de la Costa Daurada

 

1.- La historia ha dejado una huella importante en el patrimonio monumental de la Costa Daurada. Desde la prehistoria: con las pinturas rupestres de Rojals o Cabacés, pasando por el conjunto monumental de la antigua Tàrraco. La espectacularidad del monasterio de Santa Maria de Poblet; los valores y la tradición bicentenaria de los castellers (las torres humanas) sin olvidar la dieta mediterránea y sus beneficios para el cuerpo. Todos ellos protegidos con la catalogación de Patrimonio de la Humanidad por parte de la Unesco.

 

2.- Ochenta kilómetros de fachada marítima nos regalan, en la Costa Daurada, más de sesenta playas adaptadas a todos los públicos: desde largas extensiones de arena con un fácil acceso al agua del mediterráneo, pasando por los conjuntos naturales donde la vegetación tiene un especial protagonismo. De norte a sur, la Costa Daurada te ofrece mil y una propuestas.

 

3.- PortAventura World es sinónimo de un universo de ocio y diversión. Escápate y descubre las áreas temáticas del parque donde te podrás sumergir en un mundo de aventuras que te dejarán sin aliento. Desde la mítica Dragon Kahn pasando por las turbulentas aguas de los toboganes acuáticas de PortAventuraCaribe Aquatic Park o Ferrari Land. ¿Te lo vas a perder?

FOTO: Introducción 3

 

4.- La diversidad de la Costa Daurada te regala un territorio único para la elaboración de vino. Una singularidad que se traduce en siete denominaciones de origen distintas. Sigue los caminos del vino de la Costa Daurada y cata los vinos de la DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Catalunya y DO Cava.

 

5.- El emperador César Augusto se curó de una enfermedad en Tarragona. La ciudad, conocida por los romanos por tener una luz y una temperatura especial, te espera con un patrimonio espectacular: desde el anfiteatro, pasando por el circo, el Fórum de la colonia o el pretorio. Dicen que en Tarragona, que es Patrimonio de la Humanidad, las piedras hablan y, ¡así es!. Pasea por la Parte Alta o sigue las huellas de los romanos, segura que podrás descubrir la historia de un ciudad espectacular!

 

6.- Durante la edad media en la en la Costa Daurada se registró la llegada de los monjes del cister, que construyeron monasterios en Poblet, Santes Creus y también en Vallbona de les Monges, este último es un monasterio femenino emplazado en la provincia de Lleida. Si visitas la Ruta del Cister, podrás recorrer los antiguos dormitorios, ver sus cocinas o pasear por los claustros, mientras el agua es la fuente de es el único ruido que escucharás entre los arcos de un espacio único.

 

7.- La Costa Daurada ha sido habitada por artistas que la han convertido en arte. El Paisatge dels Genis te ofrece la descubierta del Reus de Gaudí con los 29 edificios que integran la ruta modernista y también el Gaudí Centre. Descubriendo el Paisatge dels Genis podrás seguir las notas musicales que Pau Casals interpretó des de la casa de la playa de Sant Salvador en El Vendell o visitar el Mont-roig del Camp, que durante sesenta y cinco años cautivó a Joan Miró.

 

8.- ¿Quieres que tus vacaciones sean activas? En la Costa Daurada encontrarás propuestas para poder practicar deportes náuticos, recorrer las montañas a pie, en bicicleta o caballo. Si te apasiona el golf te proponemos campos donde la práctica del deporte se concierte en una experiencia espectacular y también vías para escalar nuestras montañas. Y no te olvides la bicicleta porqué en la Costa Daurada encontrarás mil y una rutas para hacer en bicicleta de montaña o de carretera.

 

9.- ¿Sabías que el verde tiene muchas tonalidades? En la Costa Daurada las encontrarás todas paseando, haciendo excursiones o mil y un deportes en espacios naturales como el Parc Natural de la Serra del Montsant. Además de parajes naturales situados tanto en el interior como en las muntanyes de Prades, la albereda de Santes Creus, o la costa como es el caso de la playa del Torn en El Hospitalet del Infant y la Valle del Llors además de la de  Muntanyans en Torredembarra y Creixell.

 

10.- El huerto, el mar y también la montaña son escenarios ideales para la producción de ingredientes de calidad y con un ADN propio. En la Costa Daurada, si te gusta la cuchara, te quedarás satisfecho con los productos de calidad cocinados según el corpus de la cocina catalana. pero también siguiendo las propuestas más innovadoras. ¿Te abre el hambre?

 

La Costa Daurada es un territorio único donde te lo pasarás genial con toda la familia. De hecho son muchas las destinaciones que ofrecen equipamientos adaptados para todos los miembros de la familia. ¡Ven y disfrutarás de una experiencia única!

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - ENG

The Romans fell in love with the Costa Daurada because it is a land that has all the ingredients you need to enjoy a unique experience, from the golden beaches of the coast to the green mountains of the interior.

The Costa Daurada is a singular land with a spectacular historical and architectural legacy. It has some of the best leisure attractions and a rich natural heritage. We invite you to discover the Costa Daurada Top 10, the best prelude to a unique holiday with the whole family! Click here to see all the certified Family Holiday Resorts.

 

The Costa Daurada Top 10

 

1. History has left an important footprint on the monumental heritage of the Costa Daurada. We begin in prehistory with cave paintings like those of Rojals and Cabacés and move on to the monumental remains of ancient Roman Tarraco that date back over two thousand years. From the Middle Ages we can highlight the magnificent monastery of Santa Maria in Poblet. Nearer to our time are the outstanding two-hundred-year-old values and traditions of the castellers (human tower builders) and the Mediterranean diet with its superb health benefits. All of these have been awarded protected status as part of UNESCO’s World Heritage List.

 

2. Eighty kilometres of “Golden Coast” with more than seventy beaches, many of them ideal for families. From long stretches of golden sand that slope gently into the azure waters of the Mediterranean to quiet natural coves surrounded by native vegetation, from north to south, the Costa Daurada offers you a thousand and one possibilities.

 

3. PortAventura World is a universe of fun and excitement. Enter and discover the thematic areas and immerse yourself in a world of adventures that will leave you breathless. From the mythical Dragon Kahn to the turbulent rapids of the water slides in PortAventura Caribe Aquatic Park and not forgetting the thrills of Ferrari Land. Don’t miss any of them!

 

4. The diversity of the Costa Daurada is perfect for producing excellent wines, a singularity that translates into seven different designations of origin. Follow the  Wine Routes of the Costa Daurada and taste the wines of the DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Catalunya and DO Cava.

 

5. The emperor Caesar Augustus cured himself of an illness in Tarragona. The city was highly appreciated by the Romans for its mild temperatures and special light. Today it awaits you with its spectacular monumental heritage: the Amphitheatre, the Circus, the Colonial Forum and the Praetorium. Tarragona is a World Heritage Site and they say the stones speak. Who are we to doubt it? Stroll through the historical quarter in the footsteps of the Romans, you’re sure to discover the history of a magnificent city!

 

6. The Middle Ages saw the arrival of Cistercian monks on the Costa Daurada. They built the monasteries of Poblet, Santes Creus and Vallbona (the last of these is now a convent in the province of Lleida). On the Cistercian Route you can visit the old dormitories and kitchens; you can stroll through the cloisters where the only sound is the water of the fountains set among the arches of a unique space.

 

7. Many artists have taken up residence on the Costa Daurada and have turned it into works of art. The Landscape of the Geniuses itinerary will take you to see Gaudí’s Reus with the 29 resplendent buildings that make up the Modernist Route, as well as the Gaudí Centre. You can also hear the musical notes that the cellist Pau Casals played in his house on the beach of Sant Salvador in El Vendrell and visit the countryside around Mont-roig del Camp that so captivated the imagination of the artist Joan Miró for sixty-five years.

 

8. Do you want an active holiday? On the Costa Daurada you’ll find no end of places to enjoy water sports and stunning mountain trails for walking, mountain biking or horse riding. If golf is your passion, there are courses that will turn your round on the links into a spectacular experience. Our mountains are also very popular with rock climbers and thousands of cyclists visit us every year to enjoy the huge variety of road and off-road routes available.

 

9. Did you know that the colour green comes in many tones? On the Costa Daurada you can see them all as you stroll around the resorts, hike in the mountains or take part in one of the many sports available in beautiful inland nature areas, such as the Serra del Montsant Natural Park, the Mountains of Prades and the Poplar Wood of Santes Creus. The coast also has its nature areas, including El Torn Beach in L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors and Els Muntanyans Beach in Torredembarra and El Creixell.

 

10. The market gardens, the sea and the countryside are ideal scenarios for the production of quality ingredients with their own identity. Gourmets are happy on the Costa Daurada as they can enjoy quality products prepared according to the corpus of Catalan cuisine, while experimenting with the latest culinary innovations. Are we whetting your appetite?

 

The Costa Daurada is a unique region where you’ll have a fabulous holiday with the whole family, especially in the resorts that offer special facilities designed for all the different members of the family. Come and visit us to enjoy a unique experience!

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - F

Les Romains tombèrent sous le charme de la Costa Daurada. Une terre présentant, de la côte à l’arrière-pays, tous les attraits pour vivre une expérience unique.

La Costa Daurada (la Côte Dorée) est un territoire exceptionnel offrant un héritage architectural spectaculaire. Elle dispose des meilleures propositions de loisirs ainsi que d’un riche patrimoine naturel. Nous vous proposons de découvrir le TOP 10 de la Costa Daurada. La meilleure introduction pour passer des vacances uniques en famille. La destination idéale pour tous les membres de la famille ! Cliquez ici, vous trouverez toutes les destinations de Tourisme familial certifiées.

 

 

Le TOP 10 de la Costa Daurada

 

1.- L’Histoire a laissé une empreinte importante dans le patrimoine monumental de la Costa Daurada. Depuis la Préhistoire avec les peintures rupestres de Rojals ou de Cabacés, la splendeur du monastère Santa María de Poblet en passant par l’ensemble monumental de l’antique Tarraco ou les valeurs et la tradition bicentenaire des castells (tours humaines) sans oublier le régime méditerranéen et ses bienfaits pour notre santé. Tous inscrits au Patrimoine mondial de l’UNESCO.

 

2.- La Costa Daurada nous offre quatre-vingts kilomètres de littoral. Plus de soixante plages aménagées pour tous les publics : de longues extensions de sable fin et doré d’accès facile aux eaux bleues de la Méditerranée mais aussi des criques entourées de végétation luxuriante. Du nord au sud, la Costa Daurada vous offre une infinité de propositions.

 

3.- PortAventura World est synonyme d’univers de loisirs et de divertissement. Faites une escapade et découvrez les aires thématiques du parc où vous pourrez vous immerger dans un monde d’aventures à vous couper le souffle, du mythique Dragon Khan en passant par les eaux turbulentes des toboggans de PortAventura Caribe Aquatic Park ou les spectaculaires attractions de Ferrari Land. Vous allez passer à côté ?

 

4.- La diversité de la Costa Daurada met à votre portée un territoire unique pour l’élaboration du vin. Une singularité qui se traduit par sept dénominations d’origines différentes. Suivez les routes du vin de la Costa Daurada et dégustez les vins des AOC Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Tarragona, Catalunya, Cava et de l’AOP Priorat.

 

5.- L’empereur Auguste guérit d’une maladie à Tarragona. La ville, qui était appréciée par les Romains pour sa luminosité et sa température idéale, vous attend aujourd’hui avec son patrimoine impressionnant : Amphithéâtre, Cirque, Forum de la colonie ou Prétoire. On dit qu’à Tarragone, ville inscrite au Patrimoine mondial, les pierres parlent. Et c’est le cas ! Flânez dans le centre historique, suivez les empreintes des Romains et vous découvrirez l’histoire d’une magnifique ville !

 

6.- Les moines cisterciens arrivèrent sur la Costa Daurada au Moyen Âge. Ils construisirent des monastères à Poblet, Santes Creus et aussi à Vallbona de les Monjes (monastère de moniales situé dans la province de Lleida). Si vous parcourez la Route cistercienne, vous pourrez découvrir les anciens dortoirs, cuisines, salles capitulaires, bibliothèques, vous promener dans les cloîtres où l’eau de la fontaine sera le seul bruit que vous entendrez sous les voûtes de ces espaces harmonieux et uniques.

 

7.- La Costa Daurada fut habitée par des artistes qui la convertirent en art. Le Paysage des Génies vous propose de connaître Reus, le berceau de Gaudí, avec 29 édifices formant la Route moderniste, ainsi que le Centre Gaudí. En parcourant cet itinéraire vous pourrez également écouter les notes musicales que le violoncelliste Pau Casals interpréta depuis sa villa de la plage de Sant Salvador, à El Vendrell, ou bien visiter le Mont-roig del Camp qui captiva Joan Miró durant soixante-cinq ans.

 

8.- Vous désirez des vacances actives ? Vous trouverez sur la Costa Daurada des propositions pour pratiquer des sports nautiques, randonner dans les montagnes à pied, à vélo ou à cheval. Si le golf vous passionne, nous vous proposons des terrains où la pratique de ce sport devient une expérience inoubliable. Mais si vous préférez pratiquer l’escalade, la Costa Daurada est parfaite et offre un grand nombre de voies pour escalader ses montages. N’oublions pas le vélo, vous aurez l’occasion sur la Costa Daurada de parcourir une infinité de routes à vélo (vélo de montagne ou de route).

 

9.- Saviez-vous que le vert a de nombreuses tonalités ? Vous les retrouverez toutes en vous promenant, en faisant des excursions ou en pratiquant un sport dans les magnifiques espaces naturels de l’arrière-pays tels que le Parc Naturel de la Sierra del Montsant, les montagnes de Prades, la peupleraie de Santes Creus ou de la côte comme la plage del Torn à El Hospitalet del Infant i la Valle del Llors ou les Muntanyans à Torredembarra et Creixell.

 

10.- Les jardins potagers, la mer mais aussi les montagnes de notre région produisent des produits de qualité à l’identité propre. Vous vous régalerez avec nos plats cuisinés selon le corpus de la cuisine catalane, mais proposant également des plats les plus innovateurs. Vous avez l’eau à la bouche ?

 

La Costa Daurada est un territoire unique où vous passerez des moments merveilleux en famille. Un grand nombre de destinations offrent d’ailleurs des équipements adaptés à tous les membres de la famille. Venez et profitez d’une expérience inoubliable !

 

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - D

Die Römer verliebten sich in die Costa Daurada, denn von der Küste bis ins Hinterland bietet sie alle Voraussetzungen für Genuss und gutes Leben.

Die Costa Daurada ist ein einzigartiges Gebiet mit herausragenden architektonischen Kulturgütern. Sie bietet die besten Freizeitmöglichkeiten und ein reiches Naturerbe. Entdecken Sie die TOP 10 der Costa Daurada - die beste Einstimmung auf einen besonderen Urlaub mit der ganzen Familie, denn die Costa Daurada ist das ideale Ferienziel für alle Familienmitglieder! Hier finden Sie alle zertifizierten Ferienziele für Familien.

 

Die TOP 10 der Costa Daurada

 

1.- Die Geschichte der Costa Daurada ist am architektonischen Erbe ablesbar, von den vorgeschichtlichen Höhlenmalereien von Rojals oder Cabacés bis zu den Baudenkmälern des alten Tarraco. Das einzigartige Kloster Santa Maria von Poblet, die zweihundertjährige Tradition der „castells“ (Menschentürme) und die Mediterrane Kost, die erwiesenermaßen positive Auswirkungen auf die Gesundheit hat, wurden von der Unesco zum Weltkulturerbe erklärt. 

 

 

2.- An der achtzig Kilometer langen Küste der Costa Daurada liegen mehr als sechzig Strände, die gut erschlossen sind:  lange Sandstrände mit bequemem Zugang zu den Wassern des Mittelmeers und versteckte Naturgebiete mit besonderer Vegetation. Von Norden bis Süden gibt es an der Costa Daurada viel zu entdecken.

 

 

3.- PortAventura World steht für ein Universum an Unterhaltung und Spaß. Entdecken Sie die thematischen Bereiche des Parks und tauchen Sie ein in die Welt der Abenteuer. Der mythische Dragon Kahn, die turbulenten Wasserrutschen im PortAventura Caribe Aquatic Park und das Ferrari Land – die Attraktionen werden Ihnen den Atem rauben.  Möchten Sie das verpassen?

 

 

4.- Die landschaftliche Vielfalt der Costa Daurada spiegelt sich auch im Wein wider: Sieben Anbaugebiete mit Herkunftsbezeichnung (DO) sind der beste Beweis für die idealen Voraussetzung für die Herstellung von Wein. Erkunden Sie die Wege des Weins an der Costa Daurada und probieren Sie die Erzeugnisse der DO Conca de Barberà, der DO Montsant, der DO Penedès, der DOQ Priorat, der DO Tarragona, der DO Catalunya und der DO Cava.

 

 

5.- Kaiser Caesar Augustus wurde in Tarragona von seiner Krankheit geheilt. Die Stadt, die schon bei den Römern für ihr besonderes Licht und ihre angenehmen Temperaturen bekannt war, beherbergt ein aufsehenerregendes Kulturerbe: Folgen Sie den Spuren der Römer und besichtigen Sie das Amphitheater, den Circus, das Kolonialforum und das Praetorium. Man sagt, dass die Steine in Tarragona sprechen, und so ist es! Bei einem Spaziergang durch die Altstadt wird Ihnen auf Schritt und Tritt die Geschichte dieser aufregenden Stadt begegnen.

 

 

6.- Im Mittelalter kamen die Mönche des Zisterzienserordens an die Costa Daurada und gründeten die Klöster von Poblet, Santes Creus und Vallbona de les Monges. Letzteres ist ein Frauenkloster in der Provinz Lleida. Die „Route der Zisterzienser“ lädt dazu ein, die alten Schlafsäle, Klosterküchen und Kreuzgänge zu besichtigen. Das Plätschern der Brunnen ist das einzige Geräusch, das in den alten Gemäuern dieser besonderen Orte zu vernehmen ist.

 

 

7.- Künstlern bevölkerten schon immer die Costa Daurada und verwandelten sie in Kunst. Die Landschaft der Genies führt Sie ins Reus von Gaudí, wo Sie auf der „Route des Modernisme“ 29 Gebäude im katalanischen Jugendstil sowie das Gaudí Center entdecken können. Weitere Stationen der Landschaft der Genies sind das Haus des Musikers Pau Casals am Strand von Sant Salvador in El Vendrell und die Ortschaft Mont-roig del Camp, die den Künstler Joan Miró 65 Jahre lang in ihren Bann zog.

 

 

8.- Möchten Sie einen Aktivurlaub machen? Die Costa Daurada bietet viele Möglichkeiten zum Ausüben von Wassersport. Ebenso Routen in den Bergen, die Sie zu Fuß, mit dem Fahrrad oder zu Pferd erkunden können. Golf spielen wird auf den Golfplätzen der Costa Daurada zu einem fantastischen Erlebnis und Klettern ist in unseren Bergen ein beliebter Sport. Vergessen Sie Ihr Fahrrad nicht, denn an der Costa Daurada gibt es unzählige Strecken für Mountainbikes und Straßenräder.

 

 

9.- Wie viele Nuancen hat die Farbe Grün? Entdecken Sie die unglaublich vielen Abstufungen auf Spaziergängen, bei Wanderungen oder beim Sport in den Naturgebieten im Landesinneren der Costa Daurada, wie im Naturpark des Montsant-Gebirges, in den Bergen von Prades und im Pappelwald von Santes Creus sowie in den Naturräumen an der Küste, wie auf dem Torn-Strand in L’Hospitalet del Infant i La Vall de Llors oder in den Bergen von Torredembarra und Creixell.

 

 

10.- Die Gemüsegärten, das Meer und die Berge beliefern uns mit frischen, heimischen Zutaten von höchster Qualität. Wenn Sie gerne genießen, werden Sie die Qualitätsprodukte, die einerseits nach alter katalanischer Küchentradition verarbeitet, und andererseits in höchst innovative gastronomische Erlebnisse umgewandelt werden, schätzen. Appetit bekommen?

 

 

An der Costa Daurada werden Sie mit ihrer Familie bestimmt eine geniale Zeit verbringen. Viele Ferienziele verfügen über Einrichtungen, die auf die Bedürfnisse von Familien abgestimmt sind. Kommen Sie und erleben Sie einen unvergesslichen Urlaub!

 

COSTA DAURADA- PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - NL

De Romeinen werden verliefd op de Costa Daurada want dit land bevat alle ingrediënten om ervan te leven en om te genieten van een extraordinaire ervaring: van de kust tot het binnenland.

De Costa Daurada is een uniek gebied met een spectaculaire architecturale erfenis. Het heeft uitstekende mogelijkheden om te genieten van uw vrije tijd en bezit ook een rijk natuurlijk erfgoed. We raden u aan om de TOP 10 van de Costa Daurada te ontdekken, de beste aanzet om een unieke vakantie met het hele gezin te beleven, want dit is zeker een ideale bestemming voor alle leden van de familie! Hier vindt u alle gecertificeerde bestemmingen voor familie-toerisme.

 

Top 10 van de Costa Daurada

 

1.- De geschiedenis heeft een belangrijke stempel gedrukt op de monumentaal erfgoed van de Costa Daurada. Vanaf de prehistorie met de rotstekeningen van Rojals of Cabacés tot het monumentale complex van de oude Tarraco, het spectaculair klooster van Santa Maria de Poblet en de tweehonderd jaar oude waarden en tradities van de castellers (de menselijke torens), zonder daarbij te vergeten het mediterrane dieet en de voordelen ervan voor het lichaam. Allemaal uitgeroepen tot Werelderfgoed door Unesco.

 

2.- Tachtig kilometer strandboulevard werden ons aan de Costa Daurada geboden door meer dan zestig stranden aangepast aan het publiek: van lange stukken zand met gemakkelijke toegang tot het mediterraan water tot natuurgebieden waar de vegetatie een hoofdrol speelt. Van noord naar zuid biedt de Costa Daurada ons duizend-en-één mogelijkheden.

 

3.- PortAventura World is synoniem van een universum van vrije tijd en plezier. Maak er een uitstap naar toe en ontdek de thematische zones van het park waar u in een adembenemende wereld vol avonturen terecht komt. Van de mythische Dragon Kahn tot de turbulente wateren van de waterglijbanen van het waterpark PortAventura Caribe of Ferrari Land. U gaat het toch niet missen?

 

4.- De diversiteit van de Costa Daurada vormt een uniek gebied voor de wijnproductie. Een bijzonderheid die zich vertaalt in zeven verschillende oorsprongsbenamingen. Volg de wegen van de wijn van de Costa Daurada en proef de wijnen van DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Catalunya en DO Cava.

 

5.- Keizer Caesar Augustus genas van een ziekte in Tarragona. De stad bij de Romeinen bekend om zijn speciale licht en temperatuur wacht op u met een spectaculair erfgoed: van het amfitheater tot het circus, het Forum van de kolonie of het pretorium. Men zegt dat in Tarragona, dat op de Werelderfgoedlijst staat, de stenen spreken en dat klopt! Slenter door het Hoge Deel of volg de voetsporen van de Romeinen, u zult zeker de geschiedenis van een spectaculaire stad kunnen ontdekken!

 

6.- Tijdens de Middeleeuwen zijn de  monniken van de cister naar de Costa Daurada gekomen. Ze bouwden kloosters in Poblet, Santes Creus en ook in Vallbona de les Monges. Deze laatste was een vrouwelijk klooster in de provincie Lleida. Als u de Cisterciënzeroute bezoekt, kunt u de oude slaapkamers verkennen, hun keukens bekijken of door de kloosters lopen, terwijl het water van de bron het enige geluid is dat u hoort tussen de bogen van een unieke plek.

 

7.- De Costa Daurada is bewoond door kunstenaars die er een kunstwerk van gemaakt hebben. Het Paisatge dels Genis biedt u de ontdekking van Gaudí's Reus met de 29 gebouwen die deel uitmaken van de modernistische route en ook het Gaudí-centrum. Bij het ontdekken van de Paisatge dels Genis kun u de muzieknoten volgen die Pau Casals interpreteerde vanuit het strandhuis van Sant Salvador in El Vendrell of een bezoek brengen aan de Mont-roig del Camp, die vijfenzestig jaar lang Joan Miró boeide.

 

8.- Wilt u een actieve vakantie? In de Costa Daurada heeft u de kans om watersporten te oefenen, de bergen te voet, op de fiets of te paard verkennen. Als u van golf houdt, zijn er velden waar deze sportbeoefening tot een fantastische ervaring wordt geheven, maar ook routes voor het beklimmen van onze bergen. En vergeet uw fiets niet want aan de Costa Daurada kunt u duizend-en-een routes vinden voor de mountainbike of de racefiets.

 

9.- Wist u dat groen veel toonaarden heeft? In de Costa Daurada kunt u ze allemaal bewonderen bij het wandelen, tijdens excursies of bij het beoefenen van duizend-en-een sport in natuurlijke gebieden zoals de Natuurpark van de Serra del Montsant. Of andere natuurgebieden zowel in het binnenland als in de bergen van prades, de Allee van Santes Creus of op de kust aan het strand van Torn en Het Hospitalet del Infant en de Llors-vallei  en op de Muntanyans van Torredembarra en Creixell.

 

10.- De boomgaard, de zee en ook de bergen zijn ideale scenario's voor de productie van hoogwaardige ingrediënten  met een eigen DNA. In de Costa Daurada, als u van lekker eten houdt, zul u heel blij zijn met de  kwaliteitsproducten , gekookt volgens het eigen stijl van de Catalaanse keuken, waarbij tevens de meest innovatieve voorstellen worden gevolgd. Is uw eetlust al aangewakkerd?

 

De Costa Daurada is een uniek gebied waar u een geweldige tijd zult hebben met het hele gezin. Er zijn zelfs veel bestemmingen die aangepaste uitrustingen bieden voor alle leden van het gezin. Kom en geniet van een unieke ervaring!