Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Al continuar navegant entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Acceptar

Natura

Terra Blanc

A les afores de la vila podem trobar el Terra Blanc, una àrea de pícnic, amb barbacoes, molt desconeguda del gran públic.

Es tracta d’un gran descampat, rodejat de camps de conreu, vinyes, oliveres i ametllers.

Al Terra Blanc hi podem trobar taules de fusta i bancs amb capacitat per a unes 8 o 10 persones. També hi ha un parell de barbacoes i un parell de punts d’aigua. A l’entrada del terreny trobareu contenidors per a la brossa. La zona està rodejada amb una tanca i no hi ha limitacions en els seu us. No hi ha WC ni cap altra mena de servei.

Les vistes damunt el poble i l’Alt Camp son esplèndides. Per l’altre costat es veu el mar, el Montmell, la Serra de Miramar i les muntanyes que separen el Camp de Tarragona del Priorat. Hi ha uns quants arbres que fan ombra i s'hi pot trobar bon aparcament i lloc per còrrer. 

Des d'aquest indret, es poden realitzar diverses excursions. Per exemple seguir la pista que va cap a Salomó i baixar al riu Gaià, espai natural protegit, amb molt de bosc, molt ferèstec i salvatge, on niuen les àligues i pesquen les llúdrigues. A poc més d’un parell de kms. de l’àrea de lleure del Terra Blanc. Podeu complementar aquesta excursió amb la ruta del císter.

Els Set Ponts