Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Al continuar navegant entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Acceptar

Cultura i Turisme

Introducció

Actualment la potenciació del desenvolupament rural, concretament pel que fa a l’àmbit turístic,  representa una oportunitat per a desenvolupar econòmicament els territoris rurals de l’interior. La creació del Pla de Desenvolupament Turístic Municipal sorgeix d’aquesta reflexió, entenent que els valors paisatgístics, agrícoles i patrimonials estan essent un bon reclam pel flux de turisme, cada vegada més demandant d’aquests tipus d’oferta i a la vegada pot ser una oportunitat per fixar població en el territori i també pot ser una peça clau en  la sostenibilitat territorial, tant econòmica com ecològica.

Vilabella, municipi situat en la Vall del Riu Gaià, té elements molt destacables per a poder projectar un pla que pugui assolir els objectius marcats.

Avui dia, la demanda turística és més àmplia (cada vegada més exigent i connectat a les noves tecnologies i cercant més viure una experiència), es fa necessari dur a terme una proposta en el model turístic i treballar per aconseguir ser una destinació de qualitat, sostenible i responsable amb el medi ambient i alhora que sigui acceptada per la població com una oportunitat positiva pel seu municipi.